Vacatures

De Voedselbank Leiden e.o. telt circa 80 onbetaalde vrijwilligers.
Zij houden zich bezig met veel verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat alle klanten in en om Leiden wekelijks een gratis voedselpakket krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: het ophalen van levensmiddelen, het sorteren en en inpakken van voedsel voor onze klanten, en het bemensen van de winkel. Maar ook het voeren van gesprekken met klanten, verzorgen van de administratie, uitvoeren van technische klussen, verzorgen van PR en website en het beheren van de financiën. 

Medewerkers dinsdag m/v

We zijn op zoek naar mensen die op dinsdag van 10.00 tot 15.00 willen helpen met het sorteren en inpakken van voedsel, en het bemensen van de winkel.
Je komt te werken in gezellig team van enthousiaste vrijwilligers, en verricht afwisselend werk.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline Idema.

Medewerkers donderdagochtend m/v

We zijn dringend op zoek naar mensen die op donderdag van 10.00 tot ongeveer 13.00 uur kunnen helpen met het uitpakken en sorteren van voedsel. Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste vrijwilligers.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline Idema.

Medewerkers emballage m/v

Op dinsdag- en donderdagmiddag is de voedselbank geopend voor klanten. Voor die dagen zijn we op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het verwerken van de emballage.
De werktijden zijn van 10.00 tot 15.00 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline Idema.

Medewerkers bezorgdienst m/v

Voor een aantal klanten dat niet in staat is om zelf hun pakket te komen halen hebben we een bezorgdienst opgezet. Ter uitbreiding van het bezorgteam zijn we op zoek naar een chauffeur en bijrijder die op donderdag in een bestelauto de pakketten bij die klanten thuis gaan bezorgen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Reijnders.

Vacature chauffeurs m/v

Cor Dinkela, chauffeur bij Voedselbank Leiden:

“Na mijn pensioen wilde ik graag wat nuttigs doen, en ik ging op zoek naar vrijwilligerswerk. Ik werk nu sinds een dikke 2 jaar als chauffeur voor de Voedselbank: het gaat mij aan het hart dat er  verschrikkelijk veel voedselverspilling is, terwijl er zo veel mensen zijn die dit heel hard kunnen gebruiken.                                                                                                                      
Naast nuttig is het werken bij de Voedselbank ook leuk en inspirerend: je gaat om met veel verschillende mensen en hebt soms zeer interessante gesprekken met collega chauffeurs.”

Wilt u zich net als Cor graag nuttig maken voor de Voedselbank?                                                                                                

Voedselbank Leiden is dringend op zoek naar vrijwilligers die onze chauffeursploeg komen versterken. Het gaat om één dag per week. U rijdt dan samen met een collega bij onze leveranciers langs om voedsel op te halen. Spreekt het verhaal van Cor u aan, heeft u een rijbewijs en bent u bereid de handen uit de mouwen te steken?  Dan is de functie van chauffeur misschien wel wat voor u.
Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Hugo Brouwer.Contact chauffeurs:
Hugo Brouwer, voedselwerving en logistiek
+31(0)6 401 630 36
Stuur hem een mailtje