Vacatures

De Voedselbank Leiden e.o. telt circa 90 onbetaalde vrijwilligers.
Zij houden zich bezig met veel verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat alle klanten in en om Leiden wekelijks een gratis voedselpakket krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: het ophalen van levensmiddelen, het sorteren en en inpakken van voedsel voor onze klanten, en het bemensen van de winkel. Maar ook het voeren van gesprekken met klanten, verzorgen van de administratie, uitvoeren van technische klussen, verzorgen van PR en website en het beheren van de financiën. 

Chauffeurs

Voedselbank Leiden zoekt per direct enkele nieuwe chauffeurs. De voedselbank haalt dagelijks voedsel op bij allerlei verschillende leveranciers in de regio. De chauffeurs werken in teams van 2 personen. Het werk is afwisselend en kost je één dag per week. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een rijbewijs BE.

Ben je geinteresseerd? Laat het ons weten!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
Hugo Brouwer
hugoebrouwer@gmail.com

Coördinator Uitdeling

Per 1 februari 2022 komt bij de Voedselbank Leiden e.o. de uitdagende en leuke functie van Coördinator Uitdeling vacant. De coördinator is lid van een zeskoppig hands-on en collegiaal bestuur.

Hij/zij draagt zorg voor de samenstelling van de wekelijkse voedselpakketten en de uitdeling daarvan aan de klanten. De uitdeling aan ca. 500 huishoudens vindt plaats op dinsdag, woensdagavond, donderdag en door een bezorgteam. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met organisatorische ervaring. Van de coördinator wordt verwacht dat hij/zij op 1 van de uitdeeldagen dinsdag of donderdag aanwezig is en de tijdsbesteding is ca. 16 uur per week.

Voedselbank Leiden is een van de 172 voedselbanken in Nederland en is lid van de vereniging voedselbanken Nederland. Bij de goed functionerende en vooruitstrevende Voedselbank Leiden e.o. werkt een team van ca. 90 enthousiaste vrijwilligers. Zo’n 60 vrijwilligers, in verschillende teams, ressorteren onder de coördinator uitdeling. De coördinator uitdeling doet de directe aansturing niet alleen, hij/zij wordt ondersteund door assistent coördinatoren.

De nieuwe coördinator wordt in een aantal maanden ingewerkt door de huidige coördinator Eveline Idema.

Voor meer informatie over deze functie kun je met haar contact opnemen:
Eveline Idema
tel. 06-44087620
eveline.idema47@gmail.com