Vacatures

De Voedselbank Leiden telt circa 80 onbetaalde vrijwilligers.
Zij houden zich bezig met veel verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat alle huishouden in en om Leiden wekelijks een gratis voedselpakket krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: het ophalen van levensmiddelen, het sorteren en en inpakken van voedsel voor onze klanten. Maar ook het voeren van gesprekken met klanten, verzorgen van de administratie, uitvoeren van technische klussen, verzorgen van PR en website en het beheren van de financiën. 


Vacature chauffeurs

Cor Dinkela, chauffeur bij Voedselbank Leiden:

“Na mijn pensioen wilde ik graag wat nuttigs doen, en ik ging op zoek naar vrijwilligerswerk. Ik werk nu sinds een dikke 2 jaar als chauffeur voor de Voedselbank: het gaat mij aan het hart dat er  verschrikkelijk veel voedselverspilling is, terwijl er zo veel mensen zijn die dit heel hard kunnen gebruiken.                                                                                                                      
Naast nuttig is het werken bij de Voedselbank ook leuk en inspirerend: je gaat om met veel verschillende mensen en hebt soms zeer interessante gesprekken met collega chauffeurs.”

Wilt u zich net als Cor graag nuttig maken voor de Voedselbank?                                                                                                

Voedselbank Leiden is dringend op zoek naar vrijwilligers die onze chauffeursploeg komen versterken. Het gaat om één dag per week. U rijdt dan samen met een collega bij onze leveranciers langs om voedsel op te halen. Spreekt het verhaal van Cor u aan, heeft u een rijbewijs en bent u bereid de handen uit de mouwen te steken?  Dan is de functie van chauffeur misschien wel wat voor u.
Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Paula van Kesteren.

Contact chauffeurs:
Paula van Kesteren, logistiek en communicatie
+31(0)6 401 630 36
Stuur haar een mailtje

Contact vrijwilligers algemeen:
Hans Reijnders, coördinator klanten en vrijwilligers
+31(0)6 183 484 81
Stuur hem een mailtje