Steun ons financieel

Fijn dat u ons wilt steunen. Hieronder kunt u via Ideal een donatie naar ons overmaken.
Hartelijk dank!

Donatie € -

U kunt ook een bankoverschrijving doen op ons rekeningnummer NL82INGB 000 1152 165 tnv stichting Voedselbank Leiden e.o.
Omdat we uitsluitend met vrijwilligers werken hebben we geen personeelskosten. Het voedsel dat we uitdelen krijgen we voor het grootste deel gratis, en indien nodig kopen we verse producten bij. Om voedsel op te halen, gekoeld op te slaan en te distribueren, moeten we kosten maken, en ook telefoon, energie, verzekering; het kost allemaal geld. Daarom kunnen we niet zonder financiële steun.

Voedselbank Leiden e.o. is een fiscaal erkend goed doel. Dat maakt uw gift fiscaal aftrekbaar. 

Als u wilt dat uw donatie uitsluitend gebruikt wordt voor de aankoop van voedsel om de pakketten aan te vullen, kunt u doneren aan de Stichting Vrienden van de Voedselbank die ook de ANBI status heeft.

Donateurs bedankt!
Afgelopen jaar hebben we veel giften gekregen van mensen die we niet altijd konden bedanken. Sommige mensen brengen voedsel en als ze zien dat iedereen druk aan het werk is, zetten ze het neer en vertrekken meteen weer; anderen maken een bedrag aan ons over, maar op het bankafschrift staat geen adres om een bedankje naar toe te sturen. 

Alle goede gevers willen we hierbij hartelijk danken en laten weten dat we heel blij zijn met hun hulp.
Zonder uw hulp zou de voedselbank niet bestaan.

Contact:
Yvonne in ‘t Veld, penningmeester en voedselveiligheid
+31(0)6 285 304 57
Stuur haar een mailtje